• Chimichurri, argentijnse steaksaus
    Chimichurri, argentijnse steaksaus
    Reacties uitgeschakeld voor Chimichurri, argentijnse steaksaus

    Bij een mooi eerlijk stuk rundvlees van de barbecue, hoort een simpele, eerlijke saus. Chimichurri is dan eigenlijk altijd wel een goede aanrader. Je kunt Chimichurri in heel veel varianten maken, maar hieronder geef ik je een simpel basisrecept. Dit recept is dus zeker niet exact. het lekkers is de chimichurri als je hem een…

    Read more
  • Pasta Carbonara (met je zelfgerookte bacon)
    Pasta Carbonara (met je zelfgerookte bacon)
    Reacties uitgeschakeld voor Pasta Carbonara (met je zelfgerookte bacon)

    Hoe kom je van je voorraadje zelfgerookte bacon af. Nou heel simpel: In een goede Pasta Carbonara. Één van mijn favoriete kookboeken, wat ik al sinds het begin van de jaren 90 heb is Marcella Hazan’s “Essentials of Classic Italian Cooking”. Een kloeke bijbel (zonder plaatjes!) met fantastische gerechten uit de italiaanse keuken. Dit juweeltje…

    Read more
  • Diamanthaas, simpel en snel
    Diamanthaas, simpel en snel
    Reacties uitgeschakeld voor Diamanthaas, simpel en snel

    Een heerlijk mals stukje rundvlees, afkomstig tussen de schouderbladen van de koe. De Diamanthaas of Jodenhaas is minder bekend dan andere steaks, maar daardoor ook minder prijzig, maar zeker niet minder smakelijk. zoals wel vaker met biefstuk, heeft de Diamanthaas niet veel meer nodig dan peper, zout en een beetje aandacht bij de bereiding. Diamanthaas,…

    Read more
  • Mole Beercan Chicken
    Mole Beercan Chicken
    Reacties uitgeschakeld voor Mole Beercan Chicken

      Gisteren was het weer tijd voor de Jaarlijkse NK Beercan Chicken. Na twee edities tijdens het Taste Festival in het Amsterdamse Amstelpark, mochten we dit jaar aan de slag tijdens het Butcher’s Heaven evenement in de Centrale Markthal in Amsterdam. Deze Mole Beercan Chicken bleek de willende inzending! Beercan Chicken blijft een merkwaardig fenomeen…

    Read more

Back to Top