Chimichurri, argentijnse steaksaus
Chimichurri, argentijnse steaksaus
Chimichurri, argentijnse steaksaus
Reacties uitgeschakeld voor Chimichurri, argentijnse steaksaus

Bij een mooi eerlijk stuk rundvlees van de barbecue, hoort een simpele, eerlijke saus. Chimichurri is dan eigenlijk altijd wel een goede aanrader. Je kunt Chimichurri in heel veel varianten maken, maar hieronder geef ik je een simpel basisrecept. Dit recept is dus zeker niet exact. het lekkers is de chimichurri als je hem een dag vantevoren klaarmaakt.

Chimichurri
Chimichurri
Recept Afdrukken
Argentijse steaksaus met kruiden, knoflook en peper
Porties Prep Tijd
6 personen 15 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5 minuten 1 dag
Porties Prep Tijd
6 personen 15 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5 minuten 1 dag
Chimichurri
Chimichurri
Recept Afdrukken
Argentijse steaksaus met kruiden, knoflook en peper
Porties Prep Tijd
6 personen 15 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5 minuten 1 dag
Porties Prep Tijd
6 personen 15 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
5 minuten 1 dag
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Fijgehakte Peterselie, Oregano, Knoflook en Peper in een schaal doen.
  2. Olijfolie toevoegen tot je een massa krijgt die soepel door te roeren is.
  3. Appelciderazijn of een andere lekkere azijn toevoegen naar smaak.
  4. Verder op smaak brengen met peper en zout.
Notities

Chimichurri smaakt kruidig, licht peperig en friszuur tegelijk. gebruik je smaakpapillen en bedenk dat een beetje toevoegen makkelijker gaat dan iets eruit proberen te halen...

Deel dit Recept

About the author:

Back to Top