Ga terug
Chimichurri

Chimichurri

Argentijse steaksaus met kruiden, knoflook en peper
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 21 min
Porties 6 personen

Ingrediƫnten
  

  • 1 Mok Verse Bladpeterselie Fijngehakt
  • 0,5 Mok Verse Oregano Fijngehakt
  • 3 tenen Knoflook Fijngehakt
  • 1 st Spaanse peper Fijngehakt, naar smaak
  • 1 dl Olijfolie Extra vierge
  • 4 el Wijn- of Ciderazijn Wat je lekker vindt en naar smaak
  • peper en zout Naar smaak

Instructies
 

  • Fijgehakte Peterselie, Oregano, Knoflook en Peper in een schaal doen.
  • Olijfolie toevoegen tot je een massa krijgt die soepel door te roeren is.
  • Appelciderazijn of een andere lekkere azijn toevoegen naar smaak.
  • Verder op smaak brengen met peper en zout.

Notities

Chimichurri smaakt kruidig, licht peperig en friszuur tegelijk. gebruik je smaakpapillen en bedenk dat een beetje toevoegen makkelijker gaat dan iets eruit proberen te halen...